maanantai 9. maaliskuuta 2009

Keveitä päiviä






Viikko sitten sunnuntaina ystävä vei minut Imatralle. Muisti, kuinka joskus olin kertonut sinne haluavani, päästäkseni näkemään Hirvisaaren kirjojen tapahtumapaikkoja. Ihastuin tähän hotelliin ja siihen paikkaan, jossa voisi olla koski, jos patoa ei olisi. Hymyilin ja hihkuin kuin pieni tyttö.

Suunnittelin ihan, että nämä kuvat olisin lisännyt jo viikko sitten. Mutta taas siirryttiin vauhdilla päivästä toiseen ja koti-iltoja kertyi vain yksi. Silloin pyykkäsin, saunoin ja katsoin Metsoloita . [Metsolat on edelleen yksi lempisarjojani. Aitoa elämää. Sarja, jossa ei oikeastaan edes tapahdu mitään ja silti se on hyvä.]

Opiskelujuttuja on riittämiin, mutta onneksi myös ystäviä on ehtinyt nähdä ja vähän töitäkin tehdä. Lauantaina vietettiin tädin ja hänen miehensä yhteisiä synttäreitä. Sukulaisia oli mukava nähdä ja "naisten juttuja" olisi jaksanut kuunella pidempäänkin. Sunnuntaina vietin laatuaikaa B:n kanssa. Ja tänään on saatu viikko hyvin käyntiin, kun aamulla sain nukkua pitkään, katsella sitten tallennettua hääohjelmaa ja juoda pari kuppia kahvia ennen kuin matkustin toiselle puolen pääkaupunkiseutua tekemään ryhmätyötä. Seuraavan kahden viikon aikana pitäsi tehdä yksi laajahko verkkotehtävä, yksi iso ryhmätyö ja pari tenttiä. Meinasi jo ahdistus iskeä [ja iskikin], mutta rento ryhmätyöpäivämme sai minut uskomaan siihen, että tästäkin kaksiviikkoisesta selvitään. Sen sijaan, että olisimme kovasti stressanneet, suunnittelimme pariviikkoisemme ajankäytön ja löysimme haastateltavan. Lopun ajan käytimme miehistä puhumiseen ja kauniisti katetun pöydän ääressä herkutteluun ja maailman parantamiseen. Ja nyt, kun päästään taas Tiinan mielestä otollisimpaan aikaan opiskella taidankin siirtyä tenttikirjan tai verkkotehtävän pariin.

1 kommentti:

17 neliötä kirjoitti...

En ole koskaan käynyt Imatralla, mutta nuo paikat vaikuttavat näkemisen arvoisilta!

Ryhmätyöskentelynne kuulostaa varsin hauskalta. Juuri sellaiselta kuin opiskelu parhaimmillaa :)