tiistai 13. lokakuuta 2009






Koira ja kolme ystävääni valloittivat kotini viikonloppuna. Perjantaina tehtiin japanilaista ruokaa ja syötiin ystävän tekemää porkkanapiirakkaa. Porkkanoita kului pellilliseen puoli kiloa ja mietittiin, että jos söisi koko pellillisen, tulisi päivän vihanneshedelmäjuuresmarja-tarve täytettyä. Koiran kanssa jouduin välillä jakamaan istumaatyynyni, kun tyttöjen kanssa neulottiin, nautittiin ja naurettiin. Yöllä saatettiin yksi tytöistä asemalle.

Lauantaina nukuttiin myöhään ja lähdettiin iltapäivällä Helsinkiin. Ilta kului Linnanmäen Valokarnevaaleissa. Tykkäsin tunnelmasta. Luisteltiin ja katseltiin Helsinkiä yläilmoista sekä auringonlaskussa että pimeällä. Tuli "joulu ulkomailla" -olo ja entistä isompi kaipuu Japaniin.

Myös sunnuntaina nukuttiin pitkään, jonka takia illalla ei enää sitten uni tullutkaan ja eilen väsytti. Kaiken aktiivisuuden [sunnuntaina vielä messussa ja maanantaina harkassa] jälkeen en jaksanut kuin maata sohvalla ja katsella kynttilöitä ja telkkaria. Mies yritti houkutella pyöräilylle räntäsateeseen, mutta minä selitin, että joinakin päivinä tarvitsen hetkeni olkkarin sohvalla huovan alla. Illalla lähdin kuitenkin saattamaan polkupyörälläni häntä ja tulin tehneeksi puolen tunnin pyörälenkin räntäsateessa - ja olipas mahtava sää pyöräillä, kun oli kunnon vedenpitävät vermeet yllä! Ensi kerralla olen ehkä helpommin ylipuhuttavissa.

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Oi mikä ihana tipsu! <3 Kuulostaa kyllä oikein mukavalta viikonlopulta.

Nattuli kirjoitti...

Sitä aina tuppaa unohtamaan miten kaunis Helsinki on ja sitten sen näkee taas uudessa valossa. T. Espoolaistunut ikuinen stadilainen

Kootut uutiset: täältä