torstai 22. heinäkuuta 2010

Yötöitä



Öisiä kuvia työpaikalta. Juhannuksena oli kamera mukana, tuli sitten kuvattua kuutamoa ja muuta kun oli aikaa.

Viime yönä katselin Kikin lähettipalvelu -elokuvan. Ihastuin siihen ja neuloin samalla synttärilahjaa pikkuveljelle. Sitä edellisessä yövuorossa neuloin harjoituskappaletta tuosta synttärilahjasta, luin Myrskyluodon Maijaa ja lakkasin varpaan kynsiä. Toimistossa pörräsi joku kamala iso ötökkä, mutta kynsienlakkausoperaation jälkeen se löytyi kuolleena toimiston lattialta. Myös ilmastoimattomuudesta on hyötynsä.

Yksi asiakas haluaisi hyppiä öisin hyppynarua. Tulisi kuulemma paremmin uni. Minä olen varmaan tylsä kun en anna. Tylsä on saanut tottua olemaan. Mutta joskus olen tietysti myös super-ihana, kuten sillon, kun annan uuden huulirasvan pesukoneessa pestyn tilalle.

Tykkään yötöistä, nyt kun en enää yritäkään saada itseäni kirjoittamaan niiden aikana opinnäytetyötä. Keväällä sain itseni uskomaan, että se valmistuu yövuoroissa, tuosta noin vaan hups ja hei. Mutta ei. Aiheuttanut vaan turhaa stressiä öille, kun miettii, että sen pitäisi edetä, muttei koskaan etene kumminkaan. Eilen istuin koko kauniin helteisen päivän kotona tietokoneen ääressä ja näpyttelin menemään. Edistyi. Joku toinen päivä jatkuu sitten taas.

Ei mitään järkeviä ajatuksia tässä, niin. Mutta tällaista se on yövuorojen jälkeen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistäydyin taas pienen tauon jälkeen täällä. Etenkin tämä viimeinen oli niin tuttua, kesästä 2008 asti vietin samanlaisia yövuoroja. Jos tänä yönä tekisin opparia, viimeistään tänä yönä. Viime syksynä nappasin läppärinkin mukaan ja latasin kanslian kolmen muun koneen viereen. Ja lopputulos oli aina sama, ei edistynyt ei. Mutta kuten säkin toteat, kyllä se valmistuu, ajallaan. Viimeistään sitten kun on pakko :)
Oot tainnut tykätä työstäsi? tämä on kivaa työtä, välillä, yleensä, joskus.

Kiitos ihanista teksteistä!! Ja tsemppiä töihin & oppariin, ajallaan :)

Tiina Tee. kirjoitti...

Hei Anonyymi kuka oot? :) En osaa yhdistää... ehkä se johtuu vaan siitä, että väännän taas tuota ihanaa opparia, ja ei aivot toimi...

Anonyymi kirjoitti...

äsh, unohdin laittaa, yleensä melkein muistan :)

-Jenni ;)

Anonyymi kirjoitti...

äsh, unohdin laittaa nimen, yleensä muistan :)

-Jenni