perjantai 26. marraskuuta 2010

Ja äkkiä tuli talvi.

Yhtenä päivänä entinen kämppis, ihana B, oli kylässä. Minä katsoin ulos ikkunasta ja tajusin lehtien tippuneen. En tiennyt, missä välissä ne oli ehtineet tippua. Jo jokin aika aikaisemmin, tiesi B. kertoa.

Syksy meni vähän ohi. Tehtiin viikon lomamatka, jonka aikana ehdin nauttia pienistä hetkistä ja olla oikein onnellinen. Sen jälkeen alkoi loppurutistus koulun suhteen ja 8 kuukauden uusi työpätkä samassa paikassa kuin aiemmatkin sijaisuuspätkät. Ystäville oli aikaa harmittavan vähän, mutta ystäviä ei kutsuttaisi ystäviksi, elleivät he ymmärtäisi, että joskus vain on niin.

26.11. Tämän päivämäärän olen painanut päähäni jo ajat sitten, alkusyksystä. Viimeiden dead-line ja kypsyysnäyte. Opinnäytetyö on kansituksessa, kohta opiskelukaveri hakee sen pois. Väsymystä, koulua ja töitä täynnä ollut syksy alkaa olla muisto vain. Ulkona on talvi, sekin tuli ihmeellisesti ja yllättäen. Mutta pidän siitä, että ympäristö on muuttunut. Voin jättää syksyn hyvillä mielin taa.

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Mulla oli vuodatuksessa pitkä lista lukemattomia blogikirjotuksia, mutta ku huomasin että sulla on päivitys, luin ensi muut ja säästin tän ihan viimeseksi :)

Matilda Aurora kirjoitti...

Pidä varasi, ihan kohta on joulu! :)

Tiina Tee. kirjoitti...

Ja nyt meni jo joulukin! Oon ollut vähän laiska blogi-päivittäjä... mutta ehkäpä uusi vuosi tuo uutta puhtia! ja varsinkin se opiskeluiden päättäminen....